tıkladığınızda yukarda adres çıbığında şu ibareyi görürsünüz : http://www.hafif.org/www.euqon.com
yani link yanlışlıkla hatalı girilmiş ,
şöyle olması lâzım gerekiyor zannımca : http://www.euqon.com
yada düzeltlimiş haliyle direkman buraya tıklayın
aman efendim bişey deil ne demek, rica ederim...
allah razı olsun,allah tuttuğunu altın etsin,allah sevdiğine bağışlasın,allah bolll kazanç nasib etsin,allah huzur,sağlık versin...
kıyak mıyak, iyi doğrultmuşsun valla pravo
biraz dilin mi dolandı ne..
arkadaşlar merhabalar.
uzun zamandır görüşemiyoruz, hayat gailesi malum hiç vaktim olmuyor...
site tasarım alanında olmasına rağmen bildirgece yazmadım, o kadar işin arasında zar zor yayınlayabildiğim siteyi sizlerle paylaşayım dedim, umarım biraz eğlendirir, neşelendirir...
site hafifin altındaymış gibi link almış, sanırım buradan kaynaklanan bi problem.
asıl adresi:
www.euqon.com
dur.
free-lance olarak genelde ecnebilerle çalıştığım için ilk etapta ingilizce olarak hazırlamak durumunda kaldım, inşallah ilerde türkçesini de yayınlayacağım, kusuruma bakmayın.
herkese selamlar, sevgiler...
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.