Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "22dakika yeni bölüm"

Ön Sayfa yazılarını, çok tutulan yazıları ya da tüm yazıları gösterebiliriz

tuttum
6

Güvenlik Servisi:)

\
Sabah sabah mail kutuma gelen bir maile çok güldüm. Başka bir şey şuan da bu kadar beni güldüremezdi:) Sözde hotmail güvenlik servisi, mailimin yasadışı yollardan bazı kişiler tarafından zarar verileceği uyarsında bulunuyorlar.ve benden şifremi istiyorlar. Güvenlik için korkma EfgaN:) Komik bir dil ile;
Sistemimizdeki yasadışı yollardan kullanıcıların sistemimize zarar vermeye çalıştığını daha önce size yolladığımız (şifre isteme, resim yollama vs.) mailde belirtmiştik. Bu zarar verme olayından dolayı şu anda kullanmış olduğunuz mail adresinizi, şifrenizi ve size yollamış olduğumuz güvenlik nuömaranızı mailde yanıtla diyerek adresimize aşağıdaki örnekte olduğu gibi yollamanızı istiyoruz. Aksi taktirde yeni yollayacağımız email adreslerinden yararlanma hakkını ve şu an kullanmakta olduğunuz hotmail adresinizi kaybedeceksiniz.
Bilgilerinize arz ederiz...

Önceden bu işler profesyonel yapılıyordu. Şimdi komiklik olsun diye yapılıyor. Vatandaşın biri msnguvenlikservisi@hotmail.com diye bir e-mail adresi alıyor. Benden şifremi ona yollama mı istiyor. Her şey tamam da lan bu “nuömaranızı” ne oluyor:) Yanlış okudum sandım, gözlüğümün camını sildim okudum yine “nuömaranızı”. Allah sizi yaşatsın emi. Gerçekten kayda değer işler yapmış olan hackerların kemikleri sızlamaz mı lan:)
E-maiin sonunda da şu yazıyor;

2005 Microsoft ve tedarikçileri. Tüm hakları saklıdır.

Hahahaha.. Lan işi gücü bırakacaksın hackleyeceksin bu adresi görecek güvenlik servisini. Ben bunlara lavuk demesem günah olmaz mı Şimdi:) Yanlış anlamayın sizlere bu tip e-postalara karşı dikkatli olun diye yazmıyorum bunu. Keyfimden yazıyorum.


22 ahkam var
Sonraki yazı: Bu Sabah

Ahkâmlar

Valla seni kıskanmadım bana öyle mailler gelmiyor:)))

efgan ya tutturursa

efgan ya tutturursa

hackerların kemikleri hakikaten sızlar.... :)))))))

hafifçe

bir de kimengellemis.com diye bir ste yapmışlar. mail de bu sitenin linkine tıklayarak msn listenizde kimlerin sizi engellediğini görebiliyorsunuz diyor. ama sizden msn id'nizi ve şifrenizi istiyorlar. :)))

logo, şekil, şemal tamamen micrososft gibi görünse de anlaşılıyor ki tam bir hackleme ve kekleme olayı :))))

hafifçe

bir de kimengellemis.com diye bir ste yapmışlar. mail de bu sitenin linkine tıklayarak msn listenizde kimlerin sizi engellediğini görebiliyorsunuz diyor. ama sizden msn id'nizi ve şifrenizi istiyorlar. :)))

logo, şekil, şemal tamamen micrososft gibi görünse de anlaşılıyor ki tam bir hackleme ve kekleme olayı :))))

hafifçe

yoo, www.kimengellemis.com legal bir sitedir, ve gerçekten gösterir, önceden ben de keklenmiştim, ama sonradan yasallaştı ve adresi bu şekilde değişti.

ahahahah, @efgan, cidden eğlencelik bu arkadaş! çok fazla "görevimiz tehlike" izlemiş olsa gerek. haklarını da saklamış. bir süre sonra o hakları da kendi kendini imha eder... :))

hadi canım!

nerede yazıyor legal olduğu ???

hafifçe

dene, gör.

results,

microsoft msn yazılımında kimin engellediğini gösteren bir işlemin "henüz" olmadığını açıkladı.

korsan siteler bunlar, amaçları kötü. bu sitenin microsoftla bir ilgisi yok, hangi şirkete ait herhangi bir bilgi yok. hiçbir güvenlik ibaresi yokken güvenmek deli saçması birşey olur.

denedin galiba, bravo.

hafifçe

deniyorum da bazen, olumsuz bir durumla da karşılaşmadım bu güne kadar.

dikkatle incelemeni tavsiye ederim yine de ...

hafifçe

hem üstelik, kimin engellediği kimin umurunda? üç günlük dünya!

;)

engelleyen kendini engeller :P

hafifçe

@ pilli pati + 10

bu puanları bi ihtiyacı olana dağıtıverelim arkadaşlar... daha üstelik kredi kartlarından gelen bonus, puan ne menemse işte bu fazlalıkların zekat hesabına katılması gerek. yok haybeden puan falan göndermeyin, ağırlık yapıyor! işin ucunu kaçırdık mı vebali boynumuza kalır sonra!

Hak edene hak ettiğini vermek lazım bence..

Dikkatli olmak lazım,yoksa canlarımıza okurlar

pilli pati yerinde bir tespit.. bende u zekiiilik nerden geliyor acaba diyordum. Filmin etkisinde kalmış olabilir:)
siyah zeytin ve results, öncelikle kimin engellediği hiç bir şekilde öğrenilemiyor.. Söylenilen bir çok yol kimin sildiğini gösteriyor. Bir kaç gün denersiniz, şüphelendiğiniz kişi msn açmıyorsa engellemiştir, ya da silmiştir zaten değil mi. fazla merak iyi değildir:)

kimengellemiş legal bir site değildir.. bilgilerinizi verdiğiniz andan itibaren hesabınız da değişikliğe gidilebilir. O anki hızlarına bağlı. Dikkatli olun ve de eğer vermişseniz bilgilerinizi bir an önce değiştirin.
Bu tarzda fakat acemice yapılmış bir site daha http://34380.com/msn/ Akıllara zarar:) Aman ha sadece bakın. Öğrenmek istemeyin. Size kardeş tavsiyesi. Bunlar gibi onlarcası var ama, hiç bir tanesi beni gelen bu mail kadar güldürmedi:)
Lafa bak Allah'ım ya:) nuömaranızı:))

Perdeler Kalkar Perdeler İner Azrail'e "hoşgeldin" Diyebilmekte Hüner
NOT: İşlem sırasında Msn oturumu bu ekrandan açılacağı için msnden düşeceksiniz. panik yapmanıza gerek yok. Sadece sizi engelleyenleri görmeniz için msne program bağlanacak. Normal bir işlemdir..

Nota bak.. Msnini hackledik panik yapma diyor:) Çok iyiler ya:)

Perdeler Kalkar Perdeler İner Azrail'e "hoşgeldin" Diyebilmekte Hüner

pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Mim Nehri

geri »

Arama

pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

serbest: son ahkâmlar

kaynaklar

RSS Dosyası
pillikutu